You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosarad üres!

Rólunk

ImmunGlobal - Határtalan egészség!


Az ImmunGlobal egy magyar alapítású és tulajdonú vállalkozás. Célunk, hogy segítsünk az embereknek egészségük megőrzésében, egy egészséges vagy legalább egészségesebb életmód kialakításában. Hangsúlyozzuk a megelőzés fontosságát és hisszük, bárki választhatja, hogy egészség-tudatos legyen - ha még nem az.


Fontos számunkra, hogy ügyfeleinknek magas minőségű termékeket kínáljunk, ezért saját márkás termékeink a legmodernebb gyártástechnológiával készülnek a vonatkozó szigorú egészségügyi előírások betartásával.


HACCP tanúsítvány - nemzetközileg elfogadott élelmiszer-biztonsági rendszer, hatóságilag kiemelten ellenőrzött terület.

GMP tanúsítvány - a WHO, Egészségügyi Világszervezet égisze alatt működik és egy olyan rendszer, amelynek célja a gyógyszerek, élelmiszerek, kozmetikumok, stb. biztonságának javítása és biztosítása.


A partnercégek általunk forgalmazott termékei szintén magas minőséget képviselnek, jó szívvel ajánljuk figyelmükbe és fogyasztásra illetve használatra csakúgy, mint sajátjainkat.


- Az Egészségügyben eltöltött több, mint egy évtizedes munka után döntöttem úgy - családommal egyetértésben - hogy érdemes és szükséges az emberek felé közvetíteni ezt a fajta gondolkodásmódot és lehetőséget az egészségért - egészségünkért.


Jó Egészséget Kívánok!


Szabó Zoltán

alapító-tulajdonos