You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosarad üres!

Vitaminok

Vitaminok

A vitaminok  esszenciális, vagyis nélkülözhetetlen elemei táplálékainknak, ételeinknek. Ez azt jelenti, hogy szervezetünk saját maga nem képes ezeket előállítani, hanem külső forrásból tudunk hozzájutni. Az emberek többsége nem fogyaszt elegendő mennyiségben vitaminokat és ásványi anyagokat, ezért fokozottan figyelni kell a szervezet számára szükséges mennyiség bevitelére. A számunkra legismertebbek: C-vitamin, D-vitamin, Omega-3 zsírsavak és így tovább. 


C-vitamin 1000mg + Bioflavonoidok és Csipkebogyó

A vitaminok  esszenciális vagyis nélkülözhetetlen elemei táplálékainknak, ételeinknek. Ez azt jelenti, hogy szervezetünk saját maga nem képes ezeket előállítani, hanem külső forrásból tudunk hozzájutni. A C-vitamin hozzájárul a normális kollagén..

2 390 Ft 2 790 Ft

D3-vitamin 5000 NE

A vitaminok  esszenciális vagyis nélkülözhetetlen elemei táplálékainknak, ételeinknek. Ez azt jelenti, hogy szervezetünk saját maga nem képes ezeket előállítani, hanem külső forrásból tudunk hozzájutni. A D-vitamin hozzájárul  a kálcium és ..

2 190 Ft 2 590 Ft

Omega 3 / 330 EPA, 220 DHA Természetes halolaj-kapszula

Az étrend -kiegészítő a hagyományos étrend kiegészítését szolgáló olyan élelmiszer, amely koncentrált formában tartalmaz tápanyagokat vagy más táplálkozási, illetve élettani hatással rendelkező anyagokat. Az Omega 3 halolaj-kapszulában meglévő zsírsa..

3 490 Ft 4 090 Ft

Vitamin csomag, C-vitamin, D3-vitamin, Omega 3

A vitaminok  esszenciális vagyis nélkülözhetetlen elemei táplálékainknak, ételeinknek.  Ez azt jelenti, hogy szervezetünk saját maga nem képes ezeket előállítani, hanem külső forrásból tudunk hozzájutni. Az étrend -kiegészítő a ha..

7 790 Ft 9 470 Ft

BASIC pack - Vitamincsomag - NIYODO

A BASIC pack - Vitamincsomag egy alap, ám magas hatóanyag tartalmú vitamin kiegészítés 14 év feletti diákoknak és felnőtteknek. Minden doboz 30 db kényelmesen hordozható csomagot tartalmaz, amiben benne van minden létfontosságú vitamin és ásványi any..

5 990 Ft

NETAMIN POCAKLAKÓ TERHESVITAMIN FOLÁTTAL

Netamin Pocaklakó© terhesvitamin 30 tabletta Terhesvitamin biológiailag aktív foláttal, szerves szelénnel és szerves vassal! A Netamin Pocaklakó© terhesvitamin összetételét egyedülálló módon, a szakértői ismereteket és a fogyasztói véleményeket ..

3 190 Ft

Tételek: 1 - 6 / 11 (2 oldal)