You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosarad üres!

Étrend-kiegészítők

Étrend-kiegészítők

Az étrend -kiegészítő a hagyományos étrend kiegészítését szolgáló olyan élelmiszer, amely koncentrált formában tartalmaz tápanyagokat vagy más táplálkozási illetve élettani hatással rendelkező anyagokat. Ide tartoznak a vitaminok mellett az ásványi anyagok, rostok, zsírsavak, aminosavak. Az étrend-kiegészítők rendeltetésszerű használata pótolja az alapvető tápanyagokat.


C-vitamin 1000mg + Bioflavonoidok és Csipkebogyó

A vitaminok  esszenciális vagyis nélkülözhetetlen elemei táplálékainknak, ételeinknek. Ez azt jelenti, hogy szervezetünk saját maga nem képes ezeket előállítani, hanem külső forrásból tudunk hozzájutni. A C-vitamin hozzájárul a normális kollagén..

2 390 Ft 2 790 Ft

D3-vitamin 5000 NE

A vitaminok  esszenciális vagyis nélkülözhetetlen elemei táplálékainknak, ételeinknek. Ez azt jelenti, hogy szervezetünk saját maga nem képes ezeket előállítani, hanem külső forrásból tudunk hozzájutni. A D-vitamin hozzájárul  a kálcium és ..

2 190 Ft 2 590 Ft

Omega 3 / 330 EPA, 220 DHA Természetes halolaj-kapszula

Az étrend -kiegészítő a hagyományos étrend kiegészítését szolgáló olyan élelmiszer, amely koncentrált formában tartalmaz tápanyagokat vagy más táplálkozási, illetve élettani hatással rendelkező anyagokat. Az Omega 3 halolaj-kapszulában meglévő zsírsa..

3 490 Ft 4 090 Ft

Vitamin csomag, C-vitamin, D3-vitamin, Omega 3

A vitaminok  esszenciális vagyis nélkülözhetetlen elemei táplálékainknak, ételeinknek.  Ez azt jelenti, hogy szervezetünk saját maga nem képes ezeket előállítani, hanem külső forrásból tudunk hozzájutni. Az étrend -kiegészítő a ha..

7 790 Ft 9 470 Ft

Arkofluides Relax bio 20x

Arkofluids® Relax (galagonya, keserű narancs, golgotavirág, levendula) A galagonya, a levendula és a keserű narancs levele nyugtató hatásukkal hozzájárulnak a pihenéshez és a relaxációhoz. A golgotavirág hozzájárulhat a pihentető alváshoz. Az Arkofl..

4 890 Ft

Arkofuide Detox bio 20x,

Bodza, gyermekláncfű, fekete retek, citrom. A fekete bodza, tisztító tulajdonságokkal hozzájárul a toxinok eltávolításához, a gyermekláncfű segít a víz kiválasztásban. A fekete retek és a citrom elősegíti ezt a kölcsönhatást.Az Arkofluids®, márka kiz..

4 990 Ft

Tételek: 1 - 6 / 59 (10 oldal)