You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosarad üres!

Gyógyhatású készítmények

Gyógyhatású készítmények

Olyan, az egészségi állapotot pozitívan befolyásoló készítmények, amelyek nem minősülnek gyógyszernek. Betegségek megelőzésére és gyógyszeres terápia kiegészítéseként is alkalmazhatóak, gyógyhatásuk bizonyított. Jótékonyan hatnak szervezetünkre, támogatják és erősítik az immunrendszert. Oldják a stressz okozta káros hatásokat. A megfelelő készítmények bevitelével számos betegség, kóros állapot vagy elváltozás megelőzhető illetve kialakulása időben eltolható. Az általunk forgalmazott készítmények természetes alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak tartósítószert, színezéket így nyugodtan alkalmazható a fogyasztásra vonatkozó javallatok szerint.


Keresés szűkítése

Arkofluides Relax bio 20x

Arkofluids® Relax (galagonya, keserű narancs, golgotavirág, levendula) A galagonya, a levendula és a keserű narancs levele nyugtató hatásukkal hozzájárulnak a pihenéshez és a relaxációhoz. A golgotavirág hozzájárulhat a pihentető alváshoz. Az Arkofl..

4 890 Ft

Arkofuide Detox bio 20x,

Bodza, gyermekláncfű, fekete retek, citrom. A fekete bodza, tisztító tulajdonságokkal hozzájárul a toxinok eltávolításához, a gyermekláncfű segít a víz kiválasztásban. A fekete retek és a citrom elősegíti ezt a kölcsönhatást.Az Arkofluids®, márka kiz..

4 990 Ft

Arkoroyal BIO 500 Méhpempő

Gyermekeknek tavasszal és ősszel az erőnlét javítására és a betegségek megelőzése érdekében Egész évben kicsattanó egészség az oviban, suliban! A finom eper ízesítésű, 100%-ban minősített biogazdálkodásból származó összetevőkkel készült méhpempő k..

4 590 Ft

Arkoroyal BIO 1500 Méhpempő

Felnőtteknek tavasszal és ősszel az erőnlét javítására és a betegségek megelőzése érdekében Ha úgy érzi, hogy extra adag életerőre van szüksége, szeretné elkerülni megfázásból származó kellemetlenségeket, a 100%-ban biogazdálkodásból származó 1500..

4 590 Ft

Arkoroyal BIO Kid Szirup 140ml

Energetizáló Gyermekek részére immunrendszer erősítésére Általános roboráló készítmény Ellenállóképesség támogatására Gyermekeinknek naponta helyt kell állnia az óvodában, iskolában. Itt a segítség a méhektől, a legkisebbek immunrendszerének tá..

4 890 Ft

Arkoroyal Energia 10x

Energetizáló Erős fizikai igénybevételhez Kimerültség esetén Betegségből való felépülés idején Ha úgy érzi lemerültek az energiaforrásai és fáradt minden porcikája, pedig szüksége lenne az erejére akkor az Arkoroyal Energia készítményre van szü..

4 890 Ft

Tételek: 1 - 6 / 21 (4 oldal)