You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosarad üres!

Illóolajok

Illóolajok

Az illóolaj - úgy tartják - a növény energiájának, életerejének hordozója, esszenciája. Úgy is emlegetik, mint a növény illatos szívét, mely a növény életében fontos szerepet tölt be. Az illóolaj pozitív irányba befolyásolja az ember lelki és testi egyensúlyát, közérzetét. Az agy limbikus rendszerére gyakorol jótékony hatást, beindítva számos fiziológiai és pszichikai folyamatot.


Bergamot Mint - Bergamot menta illóolaj

Bergamot Mint - Bergamot menta illóolaj A Bergamot menta (Vízimenta néven is ismert) a gyermekek mentája, a borsmentával ellentétben már hat éves kor alatti gyermekeknél is alkalmazható. A Bergamot Mint illóolaj frissítő aromája támogatja az egészsé..

6 630 Ft

Brain Aid - Agyserkentő illóolaj keverék

Brain Aid- Agyserkentő illóolaj keverék A célok elérése néha sokkal több motivációt és összpontosítást igényelnek, mint amilyennek először gondolnánk. A hosszú, munkában töltött napok vagy a tankönyv felett elöntött órák alatt az idő lelassul, fárad..

6 990 Ft

Chill Out - Nyugi illóolaj keverék

Chill Out - Nyugi illóolaj keverék A Chill Out keveréket kifejezetten a béke és a nyugalom érzetének kiváltására hozták létre. Ez a keverék segíthet megnyugtatni a nikotinhiány okozta idegi irritációt...

6 490 Ft

Douglas Fir - Douglas fenyő illóolaj 5 ml

Douglas fenyő illóolaj - Douglas Fir A Douglas fenyő a Csendes-óceán északnyugati részén őshonos, de másutt is termesztik. Az illóolaj nagyon intenzív, mégis lágy, fás-balzsamos, édes tűlevelű aromával rendelkezik, amelyet leginkább a karácsonyhoz t..

4 490 Ft

Eucalyptus Staigeriana 5 ml

Eucalyptus Staigeriana 5 ml - Brazil Eukaliptusz illóolaj Több mint 700 eukaliptusz faj létezik és az egyes eukaliptuszok fajok kémiai összetétele nem azonos. Az Eucalyptus Staigeriana nem 1,8-cineol tartalmú olaj, hanem aldehideket tartalmaz. Az Eu..

4 390 Ft

Fir Needle - Szibériai jegenyefenyő illóolaj

Szibériai jegenyefenyő illóolaj A Fir Needle illóolaj (Abies sibirica) friss, édes fenyő illatú, amely csodálatos légzéstámogató. A szibériai fenyő azon kevés tűlevelűek egyike, amely észterekben gazdag, kb. 30% bornil-acetátot tartalmaz, amely hozz..

6 890 Ft

Tételek: 1 - 6 / 18 (3 oldal)