You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosarad üres!

Aroma diffúzorok, párologtatók

Aroma diffúzorok, párologtatók

Az aroma diffúzorral, illetve illóolaj párologtatóval kellemes illatot teremthet otthonában és párásítja a helység levegőjét. Néhány csepp az illóolajból és harmonikus, pihentető környezetet teremt. A különleges dizájnnal elegáns dekorációs tárgyként is használható.


Aromaterápiás kézi inhalátor trió

A könnyű és stílusos 3 darabos aromaterápiás inhalátor szett három különböző színű (kék, lila és szürke) inhalátort tartalmaz. Amellett, hogy nagyszerű ajándék minden illóolaj-felhasználó számára, szeretett olajait bárhol tarthatja, bárhová is meg..

5 980 Ft

Párologtató

Az aroma diffúzorral, illetve illóolaj párologtatóval kellemes illatot teremthet otthonában és párásítja a helység levegőjét. Néhány csepp az illóolajból és harmonikus, pihentető környezetet teremt. A különleges dizájnnal elegáns dekorációs tárgyként..

4 190 Ft

Aromaterápiás inhalátor KÉK

Aromaterápiás illóolaj inhalátor A könnyű és elegáns  aromaterápiás illóolaj inhalátor különböző színekben. Amellett, hogy kiváló ajándék minden illóolaj-felhasználó számára, szeretett olajait bárhová magával viheti ezzel a stílusos aromaterápiás in..

2 980 Ft

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)