You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosarad üres!

Fogyókúra

Fogyókúra

A túlsúly és az elhízás nem megváltozhatatlan állapot - bár korunk egyik legjelentősebb népegészségügyi gondja, amely számos betegségre hajlamosít - van megoldás. A túlsúly leginkább a helytelen életvitel miatt alakul ki, amiben döntő szerepet játszik a kevés testmozgás és a helytelen, rendszertelen táplálkozás. Az egészséges fogyókúra a fokozatosságon alapszik, hogy a szervezetet ne terheljük túl drasztikus módszerekkel. Olyan rendszert kell kialakítani, ami nehézség nélkül tartható, nem önsanyargató és a jutalom a testsúly csökkenése. Mozgás - Étrend - Rendszer!  Működik.


ErbaVita® Barna alga tabletta

ErbaVita® Barna alga tabletta - Szerves jód- és kolloidális alginsav forrás. Moszat az anyagcsere serkentéséhez.Barna alga/Hólyagmoszat (Fucus vesiculosus)Nincs olyan szerv vagy szervrendszer, aminek működését ne befolyásolná a szerves jód, mely..

3 890 Ft

Natur Tanya® Chili gél

Natur Tanya® Chili gél - Helyi fogyasztó és narancsbőr elleni gél. Bőrfeszesítő és alakformáló hatás a kevesebb cellulitért.Bőrfeszesítő és alakformáló hatás a chili paprika erejével! Ez a bőrfeszesítő és alakformáló hatású gél hatékonyan l..

2 390 Ft

Natur Tanya® Chili tabletta

Szabadalommal védett, chili paprikából standardizált kapszaicinoidok, cikória gyökér inulinnal és zöld tea polifenolokkal, a testsúlycsökkentés támogatásáért!11A chili paprika (Capsicum annuum L.) hozzájárul a testtömegcsökkenéshez, támogatja a ..

5 990 Ft

Natur Tanya® Lipo + Lapos has

Specchiasol® Lipo+® Lapos has kúra - Azoknak fejlesztve, akiknek kritikus terület a has és a csípő!Béltisztító koncentrátum gyógynövényekkel + bélflóra építő prebiotikummal (FOS-frukto-oligoszacharid).Hatóanyagai hozzájárulnak a testtömeg c..

4 990 Ft

Natur Tanya® Szerves Spirulina tabletta

Natur Tanya® Szerves Spirulina tabletta - Sejtfal nélküli szerkezete tápanyagait sejtszinten adja át.Spirulina mikroalga tablettaA spirulina egy egysejtű, mikroszkopikus zöldmoszat, ami a világ egyik legkorábbi életformája. A Spirulina (kékes-zö..

2 890 Ft

Natur Tanya® Szerves Zöld kávé tabletta - Testsúlycsökkentő

Testsúlycsökkentő, 50%-os klorogénsav tartalommal!Mi az a zöld kávé?A zöld kávé pörköletlen, nyers kávébab, melynek fogyasztása során antioxidáns hatású klorogénsavhoz jutunk.A készítmény nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, ezért vegetáriánusok ..

2 190 Ft

Tételek: 1 - 6 / 9 (2 oldal)