You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosarad üres!

Fertőtlenítő szerek

Fertőtlenítő szerek

A koronavírus-krízis körülményeit példátlannak szokták nevezni. A mindennapi életünkben sok minden megváltozott és központi téma lett a higiénia. A helyzetnek megfelelően alkalmazzunk  kézfertőtlenítést és kézmosást. A cseppfertőzés mellett a kezünk a leggyakoribb átviteli út és ezt csak a rendszeres kézhigiéné állíthatja meg. A megfelelő személyes higiénia az egészség megőrzésén túl hozzájárul testünk fizikai karbantartásához. 


EMERISEPT Higiénés Kézfertőtlenítő Gél - 100 ml

EMERISEPT Higiénés Kézfertőtlenítő Gél - 100 ml Gyorsan és hatékonyan fertőtlenít Közvetlenül alkalmazható a bőrfelületen. Víz nélkül fertőtleníti a kezet. Nem igényel öblítést. Ideálisan használható otthoni körülmények között, isko..

1 190 Ft

EMERISEPT Higiénés Kézfertőtlenítő Gél - 200 ml

EMERISEPT Higiénés Kézfertőtlenítő Gél - 200 ml Gyorsan és hatékonyan fertőtlenít Közvetlenül alkalmazható a bőrfelületen. Víz nélkül fertőtleníti a kezet. Nem igényel öblítést. Ideálisan használható otthoni körülmények között, isko..

1 490 Ft

EMERISEPT Higiénés Kézfertőtlenítő Gél - 500 ml

EMERISEPT Higiénés Kézfertőtlenítő Gél - 500 ml Gyorsan és hatékonyan fertőtlenít Közvetlenül alkalmazható a bőrfelületen. Víz nélkül fertőtleníti a kezet. Nem igényel öblítést. Ideálisan használható otthoni körülmények között, isko..

1 890 Ft

EMERISEPT Higiénés Kézfertőtlenítő Oldat - 100 ml

EMERISEPT Higiénés Kézfertőtlenítő Oldat - 100 ml Gyorsan és hatékonyan fertőtlenít Közvetlenül alkalmazható a bőrfelületen. Víz nélkül fertőtleníti a kezet. Nem igényel öblítést. Ideálisan használható otthoni körülmények között, is..

1 190 Ft

EMERISEPT Higiénés Kézfertőtlenítő Oldat - 1000 ml

EMERISEPT Higiénés Kézfertőtlenítő Oldat - 1000 ml Gyorsan és hatékonyan fertőtlenít Közvetlenül alkalmazható a bőrfelületen. Víz nélkül fertőtleníti a kezet. Nem igényel öblítést. Ideálisan használható otthoni körülmények között, i..

2 790 Ft

EMERISEPT Higiénés Kézfertőtlenítő Oldat- 200 ml

EMERISEPT Higiénés Kézfertőtlenítő Oldat - 200 ml Gyorsan és hatékonyan fertőtlenít Közvetlenül alkalmazható a bőrfelületen. Víz nélkül fertőtleníti a kezet. Nem igényel öblítést. Ideálisan használható otthoni körülmények között, is..

1 490 Ft

Tételek: 1 - 6 / 7 (2 oldal)