You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosarad üres!

Fogkrémek, fogfehérítők

Fogkrémek, fogfehérítők

Himalaya Active White fogfehérítő és frissítő gyógynövényes fogkrémgél 75ml

Fogfehérítés és frissítő lehelet. Egyesíti az enzimtechnológián alapuló kíméletes fehérítést és a hosszan tartó frissítő leheletet, ízt biztosító mentolos gélállagú fogkrémek minden előnyét. Fehérebb fogak akár 2 héten belül. Segít csökkenteni a fog..

1 290 Ft

Himalaya Ajurvédikus fogkrém nim növénnyel 100g

Egészségesebb fogíny és fogak a nim növény erejével. Klinikailag tesztelt formula. Feszesíti a fogínyt és erősíti a fogzománcot. Segít megelőzni a fogszuvasodást. Frissítő ízű. Fluoridmentes. Használata: alaposan mosd meg a fogad legalább naponta k..

1 290 Ft

Himalaya Ajurvédikus fogkrém sóval 100g

Klinikailag tesztelt formula a ragyogóbb és fehérebb mosolyért. Tisztítja a fogakat és véd az újabb foltok kialakulásától. Segít az egészséges fog és fogíny táplálásában. Segít megelőzni a lepedékképződést. Kellemes ízű, friss leheletet biztosít. Flu..

1 290 Ft

Himalaya Ajurvédikus fogkrém szegfűszeggel 100g

Friss leheletet biztosít a mindennapos magabiztossághoz. Klinikailag tesztelt formula a friss leheletért. Antibakteriális hatásának köszönhetően segít a szájüreget frissebben, tisztábban, egészségesebben tartani. Elpusztítja a rossz leheletet okozó ..

1 290 Ft

Himalaya Ajurvédikus fogkrém természetes fluoriddal 100g

Egyedülálló formula, amely hosszan tartó, teljes körű védelmet nyújt a fogínynek és a fogaknak. Antibakteriális hatású. Rendszeres használata segít megelőzni a fogínyvérzést, feszesíti a fogínyt. Használatával megelőzhető a kellemetlen szájszag. Term..

1 290 Ft

Himalaya Complete Care teljes körű védelmet biztosító gyógynövényes fogkrém 75ml

Speciális gyógynövényes formula, mely 12 órás védelmet nyújt a káros baktériumokkal szemben, segít a fogínyvérzés és lepedékképződés megelőzésében. Hosszan tartó friss leheletet biztosít. Kálcium-fluoridot tartalmaz. Használata: alaposan mosd meg a..

1 290 Ft

Tételek: 1 - 6 / 25 (5 oldal)