You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosarad üres!

Teák

A teák főzetének nagyon sok élettani hatást tulajdonítanak. A különféle teák más-más eltérő tulajdonsággal rendelkezhetnek, ezért fogyasztásuk előtt érdemes megvizsgálni, hogyan hatnak az emberi szervezetre. A tea nevű ital a teacserje szárított leveleiből vagy rügyeiből készülő főzet. Teának nevezzük ezen kívül más szárított növények, gyógynövények, gyümölcsök főzetét is. A gyógynövények teájának hatásai az illető növény gyógyító erejét hordozzák magukban, így rendkívül változatos és különböző betegségekre ható teákat különíthetünk el. 

2020-tól kezdődően május 21.-ét az ENSZ a tea világnapjának nyilvánította. 


Gondűző Relaxtea, 100g

Kapcsold ki a külvilágot néhány percre! Ez a kedvelt családi tea a virágok lágy rezgésével segíti a stresszoldást. A Gondűző Relaxtea tea összetevői: Hibiszkuszvirág (Hibisci flos), Galagonya virágos hajtás (Crategi sumitates), Citromfű levél (Me..

2 890 Ft

Insulin Balance tea, 100g

Az Insulin Balance tea fogyasztása megfelelő étrend és életmód mellett hozzájárulhat a vércukor- és inzulinszint egyensúlyban tartásához. Az Insulin Balance tea összetevőinek lehetséges hatásai: Gyermekláncfű gyökér: erősíti a májműködést, emés..

2 990 Ft

Napfonat csakra tea, 100g

A Napfonat csakra tea összetevői: Rozmaring levél (Rosmarini folium), Gyermekláncfű gyökér (Taraxaci radix), Citromfű levél (Melissae folium), Akácvirág (Robiniae pseudacaciae flos), Borsikafű (Saturejae herba), Szederlevél (Rubi fruticosi folium)..

2 990 Ft

Torokcsakra tea, 90g

A Torokcsakra tea összetevői: ragadósgalaj, hársfa virág, izsópfű, akácvirág, papsajt levél, izlandi zuzmó, tüdőfű.   Ezekben az esetekben érdemes a torokcsakrát erősíteni: Felső légúti betegségek: torokfájás, torokgyulladás, ..

2 990 Ft

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)