You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosarad üres!

ImmunGlobal

C-vitamin 1000mg + Bioflavonoidok és Csipkebogyó

A vitaminok  esszenciális vagyis nélkülözhetetlen elemei táplálékainknak, ételeinknek. Ez azt jelenti, hogy szervezetünk saját maga nem képes ezeket előállítani, hanem külső forrásból tudunk hozzájutni. A C-vitamin hozzájárul a normális kollagén..

2 390 Ft 2 790 Ft

D3-vitamin 5000 NE

A vitaminok  esszenciális vagyis nélkülözhetetlen elemei táplálékainknak, ételeinknek. Ez azt jelenti, hogy szervezetünk saját maga nem képes ezeket előállítani, hanem külső forrásból tudunk hozzájutni. A D-vitamin hozzájárul  a kálcium és ..

2 190 Ft 2 590 Ft

Omega 3 / 330 EPA, 220 DHA Természetes halolaj-kapszula

Az étrend -kiegészítő a hagyományos étrend kiegészítését szolgáló olyan élelmiszer, amely koncentrált formában tartalmaz tápanyagokat vagy más táplálkozási, illetve élettani hatással rendelkező anyagokat. Az Omega 3 halolaj-kapszulában meglévő zsírsa..

3 490 Ft 4 090 Ft

Vitamin csomag, C-vitamin, D3-vitamin, Omega 3

A vitaminok  esszenciális vagyis nélkülözhetetlen elemei táplálékainknak, ételeinknek.  Ez azt jelenti, hogy szervezetünk saját maga nem képes ezeket előállítani, hanem külső forrásból tudunk hozzájutni. Az étrend -kiegészítő a ha..

7 790 Ft 9 470 Ft

Available Options

Ajándékutalvány

Ajándékutalvány szeretettel. Ha nincs ötleted vagy bizonytalan vagy, hogy mivel lepd meg szeretteidet, akkor kitűnő választás az ajándékutalvány. Egy csepp egészség és gondoskodás bármilyen alkalomra... és megvan a választás szabadsága. Nem tudsz hib..

5 000 Ft

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)