You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosarad üres!

CLINIANS

Clinians Antipollution Arckrém Kollagénnel 50ml

A Clinians egy olasz kozmetikai márka. Termékei széles skálája elérhető a nők különböző szükségleteihez alkalmazkodva, a speciális illetve a teljes arcápolástól a testápolókon át a napozó szerekig. Clinians Antipollution Arckrém Kollagént és SPF15 fé..

4 190 Ft

Clinians Antirughe Gránátalmás Éjszakai Ránctalanító Krém 50ml

A Clinians egy olasz kozmetikai márka. Termékei széles skálája elérhető a nők különböző szükségleteihez alkalmazkodva, a speciális illetve a teljes arcápolástól a testápolókon át a napozó szerekig. A Clinians Antirughe Gránátalmás Éjszakai ránctalaní..

3 390 Ft

Clinians Antirughe Gránátalmás Szemránckrém 15ml

A Clinians egy olasz kozmetikai márka. Termékei széles skálája elérhető a nők különböző szükségleteihez alkalmazkodva, a speciális illetve a teljes arcápolástól a testápolókon át a napozó szerekig. A Clinians Antirughe gránátalmás szemránckrém egy rá..

3 290 Ft

Clinians Arckrém Argánolaj Kivonattal 50ml

A Clinians egy olasz kozmetikai márka. Termékei széles skálája elérhető a nők különböző szükségleteihez alkalmazkodva, a speciális illetve a teljes arcápolástól a testápolókon át a napozó szerekig. A CLINIANS arckrém intenzíven ápolja a bőrt, száraz ..

3 390 Ft

Clinians Detox Revitalizáló Arckrém 50ml

A Clinians egy olasz kozmetikai márka. Termékei széles skálája elérhető a nők különböző szükségleteihez alkalmazkodva, a speciális illetve a teljes arcápolástól a testápolókon át a napozó szerekig. Segít javítani a bőr oxigénellátását. Az ásványi any..

4 390 Ft

Clinians Hydra Basic Hidratáló Arckrém 50ml

Clinians Hydra Basic Hidratáló Arckrém 50mlA Clinians egy olasz kozmetikai márka. Termékei széles skálája elérhető a nők különböző szükségleteihez alkalmazkodva, a speciális illetve a teljes arcápolástól a testápolókon át a napozó szerekig.Jótékony h..

2 690 Ft

Tételek: 1 - 6 / 9 (2 oldal)